Pisma doktoru Rath-u

 

 

 

Cenjeni dr.Rath,

Imam 60 godina i od 1996.pijem hormonski preparat zbog velikih tegoba u menopauzi. Krajem aprila 2002. na preventivnom pregledu konstatovano mi je: sluzokoža materice je bila zadebljana 6 mm.To je za mene značilo da odlučim da  prestanem piti hormone. Lekar me je pripremao i za mogućnost operacije. Ali na sreću, u martu 2002 sam bila prisutna na jednom predavanju o značaju vitamina i mikronutrijenata za naše zdravlje.. Početkom maja 2002. Krenula sam sa redovnim uzimanjem vitamina. Sledeći kontrolni  pregled ultrazvukom, posle 8 nedelja korištenja vitamina,pokazao je da je zadebljanje sluzokože smanjeno na 4 mm. Na kontrolnom pregledu u decembru 2002., dakle pola godine kasnije bilo je 3 mm debljine.

Posle svakog pregleda doktor je bio iritiran i pitao da li možda u međuvremenu nisam imala krvarenje. Očigledno da nije mogao objasniti kako se bez lekova i bez krvarenja moglo smanjiti zadebljanje sluzokože. Zbog toga sam svom doktoru odnela sav informativni materijal o vitaminima i zainteresovala ga za to. Srećna sam i zahvalna. Ovaj uspeh me podseća na jednu izreku Luisa Pastera:

„Sreća je namenjena onima koji su spremni za nju“ To što sam ja bila spremna zahvaljujem Vama i Vašem timu. Želela bih da Vas zamolim: Idite i dalje hrabro svojim putem.!

Sa srdačnim pozdravima i obećanjem da ćemo Vas svim snagama podržavati moj suprug i ja.

 

                                                                                                    Vaša H.G.

 

 

Veoma poštovani dr. Rath,

Želela bih da Vam prenesem svoja iskustva u ovom pismu. Oko 30 godina sam imala čvorić u dojci koji se nije uopšte menjao. Iznenada je porastao i deformisao se. U januaru 2001. prilikom jednog pregleda pokazalo se da imam rak dojke koji je već metastazirao,. U 6 od 16 limfnih čvorova u levoj pazušnoj  jami pronađene su metastaze veličine 1,5 cm. Amputaciju dojke i hemoterapiju nisam htela da prihvatim. Nakon operacije primila sam 32 zračenja kao i hormonsku terapiju.Godinu dana kasnije saznala sam za veliki značaj vitamina u lečenju i počela redovno da ih koristim.

Danas 6 godina kasnije, nemam tegoba a moji nalazi su od tada uvek bili dobri. Imam 68 godina i konstatovala sam da nisam više bila uopšte bolesna od 2001.godine.

 

Srdačno hvala                                                                                      Vaša Erika Raetzer

 

Poštovani dr. Rath,

 

Pre otprilike četiri godine kod mene su se prvi put počeli javljati bolovi u dojci. Na jednom pregledu-mamografiji- dojke koje sam radila dva puta godišnje otkriven mi je veći broj cisti. U stvari celo tkivo nije izgledalo normalno, tako da je moj lekar svaki put radio i ultrazvučni pregled.

Kada je oboljenje konstatovano, svesno sam odbila da koristim farmaceutske lekove. Tada sam počela kao dodarak ishrani da uzimam vitamine. Sa   radošću Vam mogu reći da se ponovo dobro osećam. Moj lekar uz osmeh govori da više ne moram na pregled ultrazvukom jer su nalazi jako dobri.

Zahvaljujem od srca

S prijateljskim pozdravima                                                                                                               E.H.

 

Veoma poštovani dr. Rath, 

Želela bih da Vas obavestim o svojim iskustvima oboljenja raka dojke. Imam 47 godina. U februaru 2000. Prvi put sam osetila jake bolove u desnoj dojci, zbog čega sam do marta 2001. uradila 10 sonografija i mamografiju. Rezultati su uvek bili negativni. U martu 2001. Zbog sve jačih bolova otišla sam kod lekara u gradsku bolnicu i uradila još jednu sonografiju. Rezultat je bio strašan: imala sam 5 tumora. Pregled tkiva biopsijom koji je potom usledio konstatovano je da bolujem od oblika raka koji se dijagnosticira kao invazivni duktalni mamokarcinom. Nakon uklanjanja limfnih čvorova sledila je uobičajena hemoterapija zbog koje sam pretrpela ogromne patnje, opadanje kose, malaksalost, svrab.A zatim svetlo u tunelu: u leto 2002 preporučeni sumi vitamini. Informisala sam se potpuno o tome i odlučila da redovno koristim vitamine  . Šest do osam nedelja kasnije vratila mi se snaga i osetilo poboljšanje. Posle 2 godine osećam se zdravijom nego pre bolesti, ojačao je i imuni sistem,tako da 4 godine nisam obolevala ni od gripa ili neke druge bolesti. Danas 7 godina nakon dijagnoze svi moji pregledi i rezultati su dobri, mamografije, sonografije, labor. nalazi! 

Dr. Rath ja i dalje dajem poverenje Vašim istraživanjima i rezultatima u ćelijskoj medicini i divim se kako se borite. Nastavite i dalje tako!

 

Hvala Dr. Rath!

S poštovanjem                                                                                             Gaby Murawski