Za jačanje imunološkog sistema
ImmunoCell je dnevni nutritivni suplement, koji jača imunološki sistem tela.

OSOBINE PROIZVODA

Krv kruži svim delovima našeg tela. Ona transportuje hranjive materije i kiseonik ćelijama tela, tkivima i organima te preuzima od njih ugljeni dioksid i druge štetne materije. Kako je životni vek naših ćelija ograničen, one se moraju stalno regenerisati. Našem telu je potrebna stalna opskrba hranjivim materijama za stvaranje nove krvi.
ImmunoCell sadrži kombinaciju različitih hranjivih materija u sinergističkoj kombinaciji, koja potpomaže stvaranje nove krvi te time jača imunološki sistem tela.
Antioksidans, vitamin C, vitamin E i beta karoten štite krvne ćelije i druge telesne ćelije od oštećenja uzrokovanih delovanjem slobodnih radikala. Vitamin C može regenerisati vitamin E, kako bi on bio dostupan telu. Folna kiselina je vitamin, koji je topljiv u vodi i najoptimanije se komplementira s vitaminima B6 i B12. Ako su ti vitamini prisutni u primjerenim količinama, stvoreni su ideali uslovi za stvaranje krvnih ćelija. Zbog toga su te esencijalne hranjive materije potrebne za jačanje imunološkog sistema.
Gvožđe je sastavni dio hemoglobina, koji je odgovoran za prenos kiseonika telom.Osim toga, gvožđe je važana komponenta brojnih biokatalizatora (enzima) i potpomaže upravljanje centra za rast, kao i funkcije imunološkog sistema.
ImmunoCell je program esencijalnih prirodnih hranjivih materija. Ako se koristi u kombinaciji s osnovnom formulom Vitacor Plus, postižu se najbolji rezultati u sledećim područjima:
– poboljšanje imunološkog sistema ćelija tela
– dodatna snabdevanja ćelija gvoždjem

-zaštita od delovanja slobodnih radikala

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE
ODRASLI
1 kapsula, 3 x dnevno uz obrok i uz dovoljno tečnosti (voda, sok, čaj).
Na taj način se osigurava stalna koncentracija u krvi i homogena apsorbcija najvažnijih supstanci.
PAKOVANJE: Bočica 90 kapsula
SASTAV
1 kapsula ImmunoCell sadrži:
Vitamin C u obliku:
Kalcijum askorbata 83, 3 mg
Magnezijum askorbata 83, 3 mg
Vitamin A 250 mcg RE
Vitamin E 55,1 mg
Vitamin B6 2, 67 mg
Vitamin B12 10 mcg
Folna kiselina 133, 3 mcg
Gvoždje 3, 3, mg
Kalcijum 166, 5 mg
Magnezijum 83, 3 mg